Tetováló szalon

A tetováló szalon Budapesten, a Corvin-negyed határán, az Üllői út 66/c alatt vár.

Corvin Ink Tattoo Budapest - Tetováló szalon logó A Corvin Ink tetoválószalon az igényes tetoválásra vágyó vendégekért jött létre. Célunk, hogy maximálisan elégedett légy a mintával és a munkánkkal.

Tudjuk, hogy a tetoválás életre szóló elköteleződés és hogy az egyedileg megtervezett és szakember által kivitelezett munka az, amit évek múlva is biztosan örömmel viselhetsz majd.

Corvin Ink Tattoo Budapest - Tetoválószalon logó Alapkövetelménynek tartjuk a higiénikus és kulturált környezetet és tetoválóink kiemelt figyelmet fordítanak az ügyfélközpontúságra, precizitásra. Megfogalmazott célunk az is, hogy tetoválóink egyéni erősségeit kiemeljük és stílusfejlődésüket támogassuk.

megkozelites-tetovaloszalon fabian-peter-tetovalas-kozben

Címerállatunk, a holló (latinul corvus) a tetoválószalon elhelyezkedéséből ered: a Corvin Mozi tőszomszédságában, a megújuló Corvin-negyed határvonalán, az Üllői út és a Leonardo Da Vinci utca sarkán helyezkedünk el.

Corvin Ink Tattoo - 1082 Budapest Üllői út 66/c térkép

Corvin Ink Tattoo - 1082 Budapest Üllői út 66/c külső fotó
Címünk: 1082 Budapest, Üllői út 66/c, fszt. kapucsengő: 1

Megközelítés

A Corivn Ink privát tetoválószalon a Klinikák és a Corvin-negyed metrómegállók között, az Üllői út és a Leonardo da Vinci u. sarkánál, a templommal szemben található. Előzetesen egyeztetett időpontban, az 1-es kapucsengővel engedünk be! A szalon csak előre egyeztetett időpontban van nyitva. Térképet itt elérhető:

Térkép és megközelítés


Tetoválás árak és ajánlat kérés

Ha tetoválás készíttetése mellett döntöttél, szívesen fogadjuk megkeresésed és válaszolunk kérdéseidre. Az ötleteid egyeztetésére külön árajánlat kérő űrlapot készítettünk, melyet itt érhetsz el:

Tetoválás árajánlat

Érdeklődésed közvetlenül e-mailben is várjuk, a corvinink(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com címen, írj bátran!