Tetoválás Képek és Galériák

A tetoválás képek galériákban, a tetováló személye és a tetoválás fajták szerint is csoportosítva vannak, hogy könnyebben át tudd őket nézni. A képek rákattintással nyílnak és a galériákat külön aloldalon is meg tudod nézni.

Fábián Péter tetoválás képek

Fábián Péter 2007 óta tetovál, közel állnak hozzá a részletesen kidolgozott és árnyalt tetoválások, illetve a nagyméretű, akár teljes hátat fedő minták megtervezésében is tud segíteni.

Laza Alexandra tetoválás képek

Laza Alexandra maga is nagy állatbarát, ezért neki kifejezetten kedvesek az állatos tetoválások, amivel jól párosítható az élénk, színes “lineart” stílus.

Kis vonalrajz tetoválás képek

A kisméretű tetoválások örökzöld kedvencek, ezekkel a kisebb mintákkal tartósan magadon viselheted egy esemény, esetleg személy emlékét, vagy egy számodra fontos jelképet. A stílustól független kisebb tetoválások elkészítését bármely képzett tetoválónk magabiztosan vállalja, fordulj hozzájuk bizalommal!


Tetoválás árak és ajánlat kérés

Ha már tudod, hogy pontosan milyen tetoválást szeretnél, vagy egy tágabb elképzelésed van, amit egy profi tetoválóval szeretnél átbeszélni, szívesen válaszolunk kérdéseidre. Erre külön árajánlat kérő űrlapot készítettünk, melyet itt érhetsz el:

Tetoválás árajánlat


Megközelítés

A Corivn Ink privát tetoválószalon a Klinikák és a Corvin-negyed metrómegállók között, az Üllői út és a Leonardo da Vinci u. sarkánál, a templommal szemben található. Előzetesen megbeszélt időpontban, az 1-es kapucsengővel engedünk be. A szalon csak előre egyeztetett időpontban van nyitva. Térképet itt elérhető:

Térkép és megközelítés


Érdeklődésed közvetlenül e-mailben is várjuk, a corvinink(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com címen, írj bátran!