Xenomproph Alien tetoválás

Az első Xenomorph idegen az 1979-es Alien – Nyolcadik utas: a Halál filmben jelent meg a mozivásznon. A lény H. R. Giger rémálmaiból született és Ridley Scott sci-fi horrorja azóta kultusz filmnek számít. Ezért nem meglepő, hogy a legkomolyabb rajongók tetoválás témájául is választják a lényt.

Alien tetoválás teljes hát

Ez az Alien tetoválás Fábián Péter munkája, mivel egész hátas mintáról van szó, hosszú tervezési folyamat előzte meg az elkészítést és maga a tetoválás is több alkalmat és rengeteg türelmet vett igénybe a tetováló és a vendég részéről egyaránt.

A mintán egy nyitott szájú Alien harcos mutatja meg büszkén belső állkapcsát, de a háttérből nem maradt ki egy Alien Királynő, gyanútlan emberekre váló friss tojásai és egy épp kibújó idegen Arctámadó sem. Ha úgy vesszük, a tetoválás bemutatja az idegen egyedfejlődésének különböző szakaszait.

Elérhetőségek

Corvin Ink

Tattoo Budapest – Corvin-negyed Tetoválószalon

Üllői út 66/c megközelítés

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 66/c, fszt. kapucsengő: 1

Privát tetoválószalonunk a Klinikák és a Corvin-negyed metrómegállók között, az Üllői út és a Leonardo da Vinci u. sarkánál, a templommal szemben található. Előzetesen egyeztetett időpontban, az 1-es kapucsengővel engedlek be!

Nyitva: csak előre egyeztetett időpontban!

Fábián Péter:
+36305420487
petigst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com

Laza Alexandra:
+36303132858
maooart.gst(SPAM-ELLENES-RESZ-VEDD-KI)@gmail.com

Üllői út 66/c térkép

Egyedi tetoválások professzionális tervezéséhez és kivitelezéséhez állunk rendelkezésedre a fenti elérhetőségeken, keress minket bizalommal!