Gyakran Ismételt Kérdések

Szükséges előre időpontot egyeztetni tetoválásra?

Mindenképpen érdemes előre időpontot foglalni. Előfordul, hogy tetoválóinknak van idejük kisebb minták elkészítésére, azonban ezt nem tudjuk garantálni.

Időpontot tetoválásra csak személyesen, előleg ellenében tudunk adni. Időpont egyeztetéssel kapcsolatban ide kattintva tudsz írni nekünk.

Hogyan kérhetek árajánlatot / időpontot?

Árajánlat kérésére vagy időpont egyeztetésére ide kattintva, az űrlap kitöltésével, személyesen szalonunkban vagy e-mailben van lehetőséged.

Mennyibe kerül egy tetoválás?

A tetoválás ára függ annak bonyolultságától, méretétől, helyétől és a ráfordítandó idő mennyiségétől.

Szalonunkban egy tetoválás ára minimum 8000 Ft. Tetoválóink különböző konstrukcióban és óradíjjal dolgoznak.

Tetoválás árakról bővebben itt olvashatsz, árajánlatot pedig ide kattintva tudsz kérni.

Tervezésért kell külön fizetni? Mikor kapom meg a mintámat?

Tervezésért külön nem kell fizetned. Mintádat általánosságban az időpontodkor láthatod, terveket e-mailben az időpontod előtt nem küldünk. Bonyolultabb, több tervezést igénylő tetoválások esetén a konzultációk során tetoválóddal egyeztethettek.

Be kell mennem konzultációra?

Igen, mindenképpen érdemes személyesen egyeztetetni.

Kell előleget fizetnem?

Előleget kell fizetned, anélkül nem tudunk időpontot biztosítani számodra. Az előleg mértékéről és az erre vonatkozó szabályokról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Hogyan fizethetek?

Jelenleg csak készpénzes fizetést áll módunkban elfogadni.

Időpontot le tudok mondani?

Ha már tudod, hogy nem tudsz megjelenni a megbeszélt időpontban, kérünk minél hamarabb jelezd ezt elérhetőségeink valamelyikén. Időpontot módosítani az előleg elvesztése nélkül 3-5 nappal korábban tudunk, azonban ha csak 24 órán belül jelzed, előleged 50%-át elveszted.

Előleget nem áll módunkban visszaadni.

Hogyan készüljek az időpontomra?

Gondoskodj a megfelelő folyadékbevitelről és mindenképp egyél valamit legalább 2 órával az időpontod előtt.

Időpontod előtti nap már ne fogyassz alkoholt, valamint fenntartjuk a jogot a szolgáltatás megtagadására, ha alkohol vagy más tudatmódosító szer befolyása alatt érkezel hozzánk.

Hozhatok magammal valakit?

A legjobb ha egyedül érkezel, stúdiónkban törekszünk a tetoválók és vendégeik közötti bensőséges kapcsolatot fenntartani, munkánk odafigyelést és precizitást igényel, melyhez elengedhetetlen a nyugodt környezet. Amennyiben első tetoválásod készül és szükséged van egy ismerősöd jelenlétére, arra kérünk tartsd tiszteletben a szalonban dolgozókat és vendégeiket. Több kísérőt sajnos nem tudunk fogadni.

Mit vigyek magammal a időpontomra?

Hozhatsz magaddal vizet vagy üdítőt, nassolnivaló tetoválás közben és után jól tud esni.

Mindenképp legyen nálad valamilyen igazolvány (személyi, útlevél, jogosítvány), ha még nem múltál el 18 éves kizárólag szülő jelentlétében tetoválunk.

Legyen nálad a foglaló fizetésekor kapott előjegyzéses kártyád, melyen szerepel milyen mintát szeretnél, a megbeszélt időpont és a fizetett előleg mértéke.

Tetováltathatok ha még nem múltam el 18 éves?

18 év alatti személyeket csak szülői beleegyezés és jelenlét esetén tetoválunk!

Tetováltathatok ha terhes vagyok vagy szoptatok?

Amennyiben terhes vagy, esetleg szoptatsz, tetoválás elkészítését nem vállaljuk. Nem tetováltathatsz továbbá ha bármilyen betegséged van amely rohamokat okozhat vagy veszélyezteti immunrendszered.

Ha szívproblémáid vannak, cukorbeteg vagy, vagy bármilyen betegséged van javasoljuk időpont kérése előtt egyeztess orvosoddal.

Fáj a tetoválás?

Igen, fáj a tetoválás, hiszen tűvel pigmentet juttatunk bőrödbe. A fájdalom mértéke egyénenként eltér, illetve függhet a tetoválás helyétől is, de kétség kívül elviselhető, inkább kellemetlenként jellemeznénk, az esetek 99%-ban nem is olyan fájdalmas, mint amire számítottál.

Tetoválóink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, mindent megteszünk, hogy a lehető legnyugodtabb környezetet biztosítsuk vendégeinknek, hogy a tetoválás elkészítése a lehető legkevesebb fájdalommal járjon.

Néhány dolgot te is tehetsz időpontod előtt, figyelj a megfelelő folyadékbevitelre, semmiképp ne érkezz üres gyomorral, legyen nálad egy müzliszelet vagy alma a tetoválás elkészülte utánra.

Fehér tetoválás elkészítését vállaljátok?

Igen, bár ez idővel elhalványul, kikopik.

Hogyan ápoljam a friss tetoválásomat?

Tetoválásod elkészülte után egy utókezelési útmutatót is kapsz majd, melyben mindenre kitérünk. Tetoválásod ápolásáról bővebben itt olvashatsz.

Piercinget is csináltathatok?

Igen, szalonunkban testékszerek behelyezésével is foglalkozunk. Nézz szét piercing galériánkban, a különböző piercing árakról itt tájékozódhatsz, illetve rendszeresen tartunk piercing akciókat is.

Takarást vagy javítást vállaltok?

Természetesen. Ebben az esetben is érdemes személyesen egyeztetni, küldj nekünk üzenetet, vagy elérhetőségeink bármelyikén állunk rendelkezésedre. Tetoválás takarása vagy javítása során elengedhetetlen, hogy nyitott légy tetoválód javaslataira, hiszen a már meglévő minta nagyban meghatározza a lehetőségeket, így kérünk ennek tudatában keress meg minket.

Garanciát vállaltok a nálatok készült tetoválásokra?

A nálunk készült tetoválásokra garanciát vállalunk. Amennyiben betartod az utókezelési útmutatóban leírtakat és 2 héten belül jelzed a hibát, örömmel javítunk rajta. Hosszabb idő elteltével, akár 2-3 év távlatában ilyen igényeket nem áll módunkban teljesíteni.

Van esetleg további kérdésed?