Bíró Farkas | tetováló

Bíró Farkasnak hívnak, 1987-ben születtem Budapesten. Már viszonylag fiatalon elkezdett foglalkoztatni a tetováltatás és testékszerek viselésének gondolata, aztán 20 éves korom beteltével végleg magával ragadott eme különleges és bensőséges testformálási művészet varázsa. Ezt választottam hivatásomként is.

Örömömre szolgál, hogy elmondhatom, közel 10 éve készítek tetoválásokat és végzem testékszerek behelyezését. Ez idő alatt igyekeztem minden számomra elérhető tudást és tapasztalatot magamévá tenni, elsajátítani, hogy napról napra jobb lehessek abban, amit minden nap örömmel végzek. Fontos számomra, hogy folyamatosan tökéletesítem a technikámat, fejlesszem meglévő tudásomat és ezáltal olyat alkossak, amit bárki, aki megtisztel bizalmával, örömmel visel a bőrében élete hátralevő részében.

Elsősorban vonalas alapú, rajzosabb stílusú, kevésbé realisztikus, színes, illetve szürke fekete tetoválásokat készítek, de sok geometrikus, pontozásos jellegű, különleges precizitást igénylő tetoválás is készül a kezeim között. Fontos számomra, hogy az ábrák, motívumok amiket alkotok igényesek, precízek, pontosak legyenek, minden ötletből, tetoválásból igyekszem kihozni a maximumot.

Remélem ez a néhány sor és az itt látható portfólióm kellően meggyőzőek és felkeltették érdeklődésedet. Fordulj hozzám bizalommal!

Vedd fel a kapcsolatot Farkassal


vagy írj e-mailt a wolf.j.ink@gmail.com címre!